Однокомпонентна поліуретанова смола CarboStop U
Однокомпонентна поліуретанова смола CarboStop U
Однокомпонентна поліуретанова смола для ін’єктування
Виробництво: Німеччина
Однокомпонентна смола не містить фтору-хлору та фталатного пластифікатора. Готова до застосування без змішування.
Основні сфери застосування:
- Зупинка надходження води (також морської води);
- Зміцнення ґрунту;
- Закладення свердловин;
- Ізоляція при проходженні тунелів;
- Застосовується за температури навколишнього середовища від 0 до +40°C;
- Багато інших спеціальних застосувань.
Ми допоможемо вирішити проблеми з гідроізоляцією будь-якої складності! Консультація безкоштовна. Виїзд спеціаліста для огляду. Телефонуйте! +38 (044) 419 90 16, +38 (067) 504 99 69
Технічні дані:
Початкова температура, °С | 5 | 10 | 15 | 20 | 25 |
Початок піноутворення, с. | 27 | 26 | 24 | 22 | 20±5 |
Кінець піноутворення, хв. -сек. | 2-50 | 2-35 | 2-25 | 2-20 | 2-00±15 |
Фактор спінювання (під час вільного підйому) |
30-50 | 30-50 | 30-50 | 30-50 | 30-50 |
Час, виміряний при додаванні 10% води.
Якщо необхідно, можна прискорити реакцію за допомогою CarboAdd X.
Ця інформація заснована на лабораторних відомостях і може варіювати під час застосування через теплообмін між смолою і породою, властивостями поверхні каменю, вологості, тиску та інших факторів.
- Щільність при 25°C: 1150 ± 40 кг/м³
- Колір: коричневий
- Точка спалаху: > 100 °C
- В’язкість при 5/10/15/25°C, МПа*с: 2900 ± 300/ 2100 ± 200/ 1200 ± 100/ 425 ± 75
Склад та властивості:
CarboStop U складається з модифікованих ізоціанатів із пластифікаторами та добавками.
Технологія застосування:
CarboStop U вступає у реакцію з водою. Тому у відкритих каністрах може утворитися плівка на поверхні через вологість, що міститься у повітрі, але це не впливає на роботу насоса.
CarboStop U нагнітається у водоносні зони як однокомпонентну речовину. При контакті з водою реакційна суміш сильно спінюється і твердне. Якщо в зоні, що ізолюється, недостатньо, для повного затвердіння маси CarboStop U необхідно попереднє або подальше нагнітання води. Перед використанням рекомендується витримати продукти не менше 12 годин при мінімальній температурі +15 °C, щоб продукти досягли необхідної для застосування температури +15…+30 °C.
Виїзд фахівця для огляду. Професійні майстри. Найсучасніші технології. Наші фахівці абсолютно безкоштовно проконсультують та запропонують рішення для Вашої проблеми!
Ми гарантуємо якість своєї роботи!
+38 (044) 419 90 16, +38 (067) 504 99 69
Телефонуйте просто зараз!